Yeniköy Denizdibi İlkokulu

Vizyon: ´Türk Milli Eğitim Sistemi´ içinde dünü bugüne,bugünü yarına bağlayan köprüler kurarak;´Bilgi Çağı´ nın 21. yüzyılda olması gereken bilgi,beceri ve teknolojinin etkin kullanımını sağlayarak,çağdaş dünyadaki eşdeğer kurumlarla yarışacak düzeye erişmiş kaliteli seçkin bir kurum olmaktır.

Misyon: Türk Milli Eğitimi´nin amaç ve ilkeleri doğrultusunda,Atatürk milliyetçiliğine bağlı,Türk milletinin değerlerini benimseyen,Türkiye Cumhuriyeti´ne karşı görev ve sorumluluklarını bilen,ilimi ve bilimi özümsemiş nesiller yetiştirmek; Çocuklarımızı inceleyen,araştıranisorgulayan,akla ve bilime dayalı bir eğitim ortamında,hayata ve bir üst öğrenime hazırlamak, Çevremizde ve bölgemizde kurumların ve çalışanların verimliliğini en üst düzeye çıkarmaktır.

Başarılar:

Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://denizdibiilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Atakent Mahallesi Zübeyde Hanım Cd. No19 Yeniköy Kalıcı Konutları Başiskele / KOCAELİ

Yerleşim Yeri - Yeniköy Kalıcı Konutları BAŞİSKELE/KOCAELİ

Ulaşım Yeniköy Minibüsleri (650-651-652 no´lu halk otobüsleri)

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 7 km.